Let's Speak Art! -Intercultural youth exchange
 
INFORMATION / INFÓ
 

Pictures / Képek

 
LINKS / LINKEK
 
Gálaest + utcabál

interkulturális művészeti gálaest és utcabál a
”KULTURÁLIS SOKSZÍNŰSÉG

ÉS IDEGENGYŰLÖLET”

témájában

 

2006. augusztus 20. – Zirc, Rákóczi tér

 

A Zirc Városi Ifjúsági Fórum szervezésében mintegy 60, öt különböző országból érkezett fiatal fog együtt alkotni augusztus 14-től 21-ig egy nemzetközi ifjúsági csereprogram keretében, Zircen. A nemzetközi stáb egy komplex művészeti prezentációval készül a gálaestre, melynek része lesz egy dráma, egy interkulturális zenei program, egy művészfilm bemutatása, valamint a „Sokszínűség Köre” -egy képzőművészeti körparaván leleplezése. Célunk, hogy a nemzetközi rendezvény segítségével kampányt indítsunk a kultúrák közötti mélyebb megértés és együttműködés elősegítéséért, valamint az idegengyűlölet visszaszorításáért. Ugyanakkor hagyományaink, nemzeti kultúránk értékeit is szeretnénk a külföldiekkel megismertetni.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a fesztivál nyitott programjaira: a hét folyamán az Ifjúsági Központban bepillanthatnak a fiatalok közös alkotási folyamatába, míg az aug. 20-i gálaestünkön találkozhatnak a fiatalok együttgondolkodásának alkotásaival, és egy remek hangulatú estét tölthetnek el kiváló fellépők társaságában: 

 

18:30 Cuha Delta BluesbrEakers

a zirci blues
20:00
GÁLAEST

zenei, drámai és filmelőadás, a „Sokszínűség Köre” képzőművészeti alkotás leleplezése
21:30 Kerekes Band

moldvai népzene funk stílussal keverve
22:30
Mystery Gang

a legendás rockabilly trió

 

Esőhelyszín: Ifjúsági Központ
(Alkotmány u. 14.)

 
EXTRAS / EXTRÁK
 
SIGN IN / BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!