Let's Speak Art! -Intercultural youth exchange
 
INFORMATION / INFÓ
 

Pictures / Képek

 
LINKS / LINKEK
 
Gálaest + utcabál

interkulturális művészeti gálaest és utcabál a
”KULTURÁLIS SOKSZÍNŰSÉG

ÉS IDEGENGYŰLÖLET”

témájában

 

2006. augusztus 20. – Zirc, Rákóczi tér

 

A Zirc Városi Ifjúsági Fórum szervezésében mintegy 60, öt különböző országból érkezett fiatal fog együtt alkotni augusztus 14-től 21-ig egy nemzetközi ifjúsági csereprogram keretében, Zircen. A nemzetközi stáb egy komplex művészeti prezentációval készül a gálaestre, melynek része lesz egy dráma, egy interkulturális zenei program, egy művészfilm bemutatása, valamint a „Sokszínűség Köre” -egy képzőművészeti körparaván leleplezése. Célunk, hogy a nemzetközi rendezvény segítségével kampányt indítsunk a kultúrák közötti mélyebb megértés és együttműködés elősegítéséért, valamint az idegengyűlölet visszaszorításáért. Ugyanakkor hagyományaink, nemzeti kultúránk értékeit is szeretnénk a külföldiekkel megismertetni.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a fesztivál nyitott programjaira: a hét folyamán az Ifjúsági Központban bepillanthatnak a fiatalok közös alkotási folyamatába, míg az aug. 20-i gálaestünkön találkozhatnak a fiatalok együttgondolkodásának alkotásaival, és egy remek hangulatú estét tölthetnek el kiváló fellépők társaságában: 

 

18:30 Cuha Delta BluesbrEakers

a zirci blues
20:00
GÁLAEST

zenei, drámai és filmelőadás, a „Sokszínűség Köre” képzőművészeti alkotás leleplezése
21:30 Kerekes Band

moldvai népzene funk stílussal keverve
22:30
Mystery Gang

a legendás rockabilly trió

 

Esőhelyszín: Ifjúsági Központ
(Alkotmány u. 14.)

 
EXTRAS / EXTRÁK
 
SIGN IN / BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe