Let's Speak Art! -Intercultural youth exchange
 
INFORMATION / INFÓ
 

Pictures / Képek

 
LINKS / LINKEK
 
Gálaest + utcabál

interkulturális művészeti gálaest és utcabál a
”KULTURÁLIS SOKSZÍNŰSÉG

ÉS IDEGENGYŰLÖLET”

témájában

 

2006. augusztus 20. – Zirc, Rákóczi tér

 

A Zirc Városi Ifjúsági Fórum szervezésében mintegy 60, öt különböző országból érkezett fiatal fog együtt alkotni augusztus 14-től 21-ig egy nemzetközi ifjúsági csereprogram keretében, Zircen. A nemzetközi stáb egy komplex művészeti prezentációval készül a gálaestre, melynek része lesz egy dráma, egy interkulturális zenei program, egy művészfilm bemutatása, valamint a „Sokszínűség Köre” -egy képzőművészeti körparaván leleplezése. Célunk, hogy a nemzetközi rendezvény segítségével kampányt indítsunk a kultúrák közötti mélyebb megértés és együttműködés elősegítéséért, valamint az idegengyűlölet visszaszorításáért. Ugyanakkor hagyományaink, nemzeti kultúránk értékeit is szeretnénk a külföldiekkel megismertetni.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a fesztivál nyitott programjaira: a hét folyamán az Ifjúsági Központban bepillanthatnak a fiatalok közös alkotási folyamatába, míg az aug. 20-i gálaestünkön találkozhatnak a fiatalok együttgondolkodásának alkotásaival, és egy remek hangulatú estét tölthetnek el kiváló fellépők társaságában: 

 

18:30 Cuha Delta BluesbrEakers

a zirci blues
20:00
GÁLAEST

zenei, drámai és filmelőadás, a „Sokszínűség Köre” képzőművészeti alkotás leleplezése
21:30 Kerekes Band

moldvai népzene funk stílussal keverve
22:30
Mystery Gang

a legendás rockabilly trió

 

Esőhelyszín: Ifjúsági Központ
(Alkotmány u. 14.)

 
EXTRAS / EXTRÁK
 
SIGN IN / BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 

Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!