Let's Speak Art! -Intercultural youth exchange
 
INFORMATION / INFÓ
 

Pictures / Képek

 
LINKS / LINKEK
 
Gálaest + utcabál

interkulturális művészeti gálaest és utcabál a
”KULTURÁLIS SOKSZÍNŰSÉG

ÉS IDEGENGYŰLÖLET”

témájában

 

2006. augusztus 20. – Zirc, Rákóczi tér

 

A Zirc Városi Ifjúsági Fórum szervezésében mintegy 60, öt különböző országból érkezett fiatal fog együtt alkotni augusztus 14-től 21-ig egy nemzetközi ifjúsági csereprogram keretében, Zircen. A nemzetközi stáb egy komplex művészeti prezentációval készül a gálaestre, melynek része lesz egy dráma, egy interkulturális zenei program, egy művészfilm bemutatása, valamint a „Sokszínűség Köre” -egy képzőművészeti körparaván leleplezése. Célunk, hogy a nemzetközi rendezvény segítségével kampányt indítsunk a kultúrák közötti mélyebb megértés és együttműködés elősegítéséért, valamint az idegengyűlölet visszaszorításáért. Ugyanakkor hagyományaink, nemzeti kultúránk értékeit is szeretnénk a külföldiekkel megismertetni.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a fesztivál nyitott programjaira: a hét folyamán az Ifjúsági Központban bepillanthatnak a fiatalok közös alkotási folyamatába, míg az aug. 20-i gálaestünkön találkozhatnak a fiatalok együttgondolkodásának alkotásaival, és egy remek hangulatú estét tölthetnek el kiváló fellépők társaságában: 

 

18:30 Cuha Delta BluesbrEakers

a zirci blues
20:00
GÁLAEST

zenei, drámai és filmelőadás, a „Sokszínűség Köre” képzőművészeti alkotás leleplezése
21:30 Kerekes Band

moldvai népzene funk stílussal keverve
22:30
Mystery Gang

a legendás rockabilly trió

 

Esőhelyszín: Ifjúsági Központ
(Alkotmány u. 14.)

 
EXTRAS / EXTRÁK
 
SIGN IN / BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...