Let's Speak Art! -Intercultural youth exchange
 
INFORMATION / INFÓ
 

Pictures / Képek

 
LINKS / LINKEK
 
Articles in English

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Don’t tell!

Tompi  2006.10.07. 12:52
Interview with two members of the theatre workshop, Elena from Romania, and Madzi from Italy.

Their flute is there only carriage

Tompi  2006.10.07. 12:50
Interview with Daniel from Germany, and Raine from Finnland.

Intercultural friendship

Tompi  2006.10.07. 12:49
Interview with two members of the film workshop, Virág from Hungary and Stefan from Romania.

Pictures against xeophobia

Tompi  2006.10.07. 12:41
Inerview with the members of the art worshop, Dejana from Germany, and Rodi from Greece.

Final Touches - Day 4. - 19th of August

Tompi  2006.08.30. 17:40
The Day Of Fun And Rest became rather tyring so what is the best thing to do after it? Work of course. But basically everything was (almost) ready and perfect, so only the final touches were missing. That is the reason why, that this flashback will be rather short.

The Day Of Fun- Day 3. - 18th of August

Tompi  2006.08.30. 17:09
Okay we are having a lot of fun in the workshops, but since routine is the death of art we needed to have a little rest, and fun. The 18th of August was a perfect day for that.

The Work Must Go On - Day 2. - 17th of August

Tompi  2006.08.20. 15:11
Routine is the death of art. Many artist belive in that and if you think about it, there is something in that idea. Fortunatelly this is not true for LSA, but it is also obvious, that you cannot call a two day long creation procedure as routine. So the work goes on. But how? Please check the details below.

Opening Of The Mouth - Day 1/2. 15th of August

Tompi  2006.08.17. 17:15
You may wonder why Day 1/2 follows Day 0. The reason is very simple: we did not really start speaking art yet this day, we just opened our mouth.

Who's afraid of the big bad wolf? -Day 1. 16th of August

Anna and Livia  2006.08.17. 12:40
What's better than waking up in the sound of music? ...Well, waking up in the sound of a trompette and after going to the aerobics. Especialy when the aerobic instructor is a nice looking girl, isn't it boys?

The Arrival - Day 0.

Tompi  2006.08.15. 21:44
One would think that this is period of an a international program is nothing, but a piece of cake. You are wrong, my friend. Day 0.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
EXTRAS / EXTRÁK
 
SIGN IN / BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...