Let's Speak Art! -Intercultural youth exchange
 
INFORMATION / INFÓ
 

Pictures / Képek

 
LINKS / LINKEK
 
Cikkek magyarul

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Interjú Horváth Lászlóval, Zirc polgármesterével

Tompi  2006.10.16. 09:24
"A közös zenélés, vagy a közös alkotás egy nyelven beszélést jelent. Így pedig komoly esély van arra, hogy ez a rendezvény hagyományteremtővé váljon. Ezért a város vezetése mindent meg is fog tenni ennek érdekében, és továbbra is támogatja majd ehhez hasonló ügyekben a lelkes és aktív fiatalokat, akik maguk valósítják meg az elképzeléseiket."

Hardcore-os rövidséggel

Sylvio  2006.09.07. 11:36
Interjú Wittman Csabával, a filmes műhely vezetőjével

Ballentines

Sylvio  2006.09.07. 11:33
Interjú Vadász Bálinttal, a színház-műhely vezetőjével

Beszámoló - Armaggedon

Sylvio  2006.08.22. 12:11
Augusztus 20-án, nemzeti ünnepünkön este nyolcig minden ment a maga útján. A filmesek befejezték rövidfilmjüket, a médiásoknak is sikerült levetíthetővé tenni a klipet, amit előző éjjel kettőig vágtak, ötször másfélórányi anyagból össze a Red Hot Chili Pepers Around The World című dalára. külön köszönet jár a segítségért a román Stefannak, aki a vágást végezte, és a filmes csapat tagja. Lassan elkészült a színapd a Rákóczi téren, és a köszöntők után a Cuha Delta Bluesbreakers, a helyi csapat kellemes, fúvósokkal megtoldott bluesmuzsikával hangolta rá a közönséget az gálára, ami pontban nyolckor kezdődött.

Beszámoló - Augusztus 18-20

Sylvio  2006.08.20. 18:13
Péntek délelőtt a városismereti játék előtt körbevezették a csapatot a zirci apátság könyvtárában, majd a névjegykártya színe szerint megalakultak a csoportok.

Interjú Földesi Barnával, a képzőművészeti műhely vezetőjével

Sylvio  2006.08.20. 17:58
Földesi Barnaa zirci III. Béla Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolában tanára, így nem volt ismeretlen a szervezők számára, akik megkeresték ötletükkel, és miután szimpatikus volt számára az elképzelés, igent mondott.

Beszámoló - 2006. Augusztus 17-19

Sylvio  2006.08.18. 14:54
A szerda éjszakai kirándulás után, másnap reggel kicsit későbbre, tíz órára került az ébresztő.

Beszámoló - 2006. Augusztus 14-16

Sylvio  2006.08.16. 17:02
Három napja tart Zircen a Let's Speak Art, röviden LSA, a Zirc Városi Ifjúsági Fórum által szervezett, az Eutópai Unió által is támogatott nemzetközi ifjúsági csere. Nézzük, mi történt eddig. Az egy hetes rendezvény - melynek témája a kultúrális sokszínűség és az idegengyűlölet - célja, hogy a különböző nemzetek fiataljai bepillantást nyerjenek egymás kultúrájába, megtanulják jobban elfogadni a kultúrális különbségeket, de ugyanakkor legyenek büszkék a sajátjukra. Minderről a művészet nyelvén beszélgetnek, a képzőművészeti-, a film-, a zenei- és a színház munkacsoport keretein belül. Mindezt a média munkacsoport dokumentálja.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
EXTRAS / EXTRÁK
 
SIGN IN / BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 

Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!