Let's Speak Art! -Intercultural youth exchange
 
INFORMATION / INFÓ
 

Pictures / Képek

 
LINKS / LINKEK
 
Cikkek magyarul

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Interjú Horváth Lászlóval, Zirc polgármesterével

Tompi  2006.10.16. 09:24
"A közös zenélés, vagy a közös alkotás egy nyelven beszélést jelent. Így pedig komoly esély van arra, hogy ez a rendezvény hagyományteremtővé váljon. Ezért a város vezetése mindent meg is fog tenni ennek érdekében, és továbbra is támogatja majd ehhez hasonló ügyekben a lelkes és aktív fiatalokat, akik maguk valósítják meg az elképzeléseiket."

Hardcore-os rövidséggel

Sylvio  2006.09.07. 11:36
Interjú Wittman Csabával, a filmes műhely vezetőjével

Ballentines

Sylvio  2006.09.07. 11:33
Interjú Vadász Bálinttal, a színház-műhely vezetőjével

Beszámoló - Armaggedon

Sylvio  2006.08.22. 12:11
Augusztus 20-án, nemzeti ünnepünkön este nyolcig minden ment a maga útján. A filmesek befejezték rövidfilmjüket, a médiásoknak is sikerült levetíthetővé tenni a klipet, amit előző éjjel kettőig vágtak, ötször másfélórányi anyagból össze a Red Hot Chili Pepers Around The World című dalára. külön köszönet jár a segítségért a román Stefannak, aki a vágást végezte, és a filmes csapat tagja. Lassan elkészült a színapd a Rákóczi téren, és a köszöntők után a Cuha Delta Bluesbreakers, a helyi csapat kellemes, fúvósokkal megtoldott bluesmuzsikával hangolta rá a közönséget az gálára, ami pontban nyolckor kezdődött.

Beszámoló - Augusztus 18-20

Sylvio  2006.08.20. 18:13
Péntek délelőtt a városismereti játék előtt körbevezették a csapatot a zirci apátság könyvtárában, majd a névjegykártya színe szerint megalakultak a csoportok.

Interjú Földesi Barnával, a képzőművészeti műhely vezetőjével

Sylvio  2006.08.20. 17:58
Földesi Barnaa zirci III. Béla Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolában tanára, így nem volt ismeretlen a szervezők számára, akik megkeresték ötletükkel, és miután szimpatikus volt számára az elképzelés, igent mondott.

Beszámoló - 2006. Augusztus 17-19

Sylvio  2006.08.18. 14:54
A szerda éjszakai kirándulás után, másnap reggel kicsit későbbre, tíz órára került az ébresztő.

Beszámoló - 2006. Augusztus 14-16

Sylvio  2006.08.16. 17:02
Három napja tart Zircen a Let's Speak Art, röviden LSA, a Zirc Városi Ifjúsági Fórum által szervezett, az Eutópai Unió által is támogatott nemzetközi ifjúsági csere. Nézzük, mi történt eddig. Az egy hetes rendezvény - melynek témája a kultúrális sokszínűség és az idegengyűlölet - célja, hogy a különböző nemzetek fiataljai bepillantást nyerjenek egymás kultúrájába, megtanulják jobban elfogadni a kultúrális különbségeket, de ugyanakkor legyenek büszkék a sajátjukra. Minderről a művészet nyelvén beszélgetnek, a képzőművészeti-, a film-, a zenei- és a színház munkacsoport keretein belül. Mindezt a média munkacsoport dokumentálja.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
EXTRAS / EXTRÁK
 
SIGN IN / BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe