Let's Speak Art! -Intercultural youth exchange
 
INFORMATION / INFÓ
 

Pictures / Képek

 
LINKS / LINKEK
 
Cikkek magyarul

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Interjú Horváth Lászlóval, Zirc polgármesterével

Tompi  2006.10.16. 09:24
"A közös zenélés, vagy a közös alkotás egy nyelven beszélést jelent. Így pedig komoly esély van arra, hogy ez a rendezvény hagyományteremtővé váljon. Ezért a város vezetése mindent meg is fog tenni ennek érdekében, és továbbra is támogatja majd ehhez hasonló ügyekben a lelkes és aktív fiatalokat, akik maguk valósítják meg az elképzeléseiket."

Hardcore-os rövidséggel

Sylvio  2006.09.07. 11:36
Interjú Wittman Csabával, a filmes műhely vezetőjével

Ballentines

Sylvio  2006.09.07. 11:33
Interjú Vadász Bálinttal, a színház-műhely vezetőjével

Beszámoló - Armaggedon

Sylvio  2006.08.22. 12:11
Augusztus 20-án, nemzeti ünnepünkön este nyolcig minden ment a maga útján. A filmesek befejezték rövidfilmjüket, a médiásoknak is sikerült levetíthetővé tenni a klipet, amit előző éjjel kettőig vágtak, ötször másfélórányi anyagból össze a Red Hot Chili Pepers Around The World című dalára. külön köszönet jár a segítségért a román Stefannak, aki a vágást végezte, és a filmes csapat tagja. Lassan elkészült a színapd a Rákóczi téren, és a köszöntők után a Cuha Delta Bluesbreakers, a helyi csapat kellemes, fúvósokkal megtoldott bluesmuzsikával hangolta rá a közönséget az gálára, ami pontban nyolckor kezdődött.

Beszámoló - Augusztus 18-20

Sylvio  2006.08.20. 18:13
Péntek délelőtt a városismereti játék előtt körbevezették a csapatot a zirci apátság könyvtárában, majd a névjegykártya színe szerint megalakultak a csoportok.

Interjú Földesi Barnával, a képzőművészeti műhely vezetőjével

Sylvio  2006.08.20. 17:58
Földesi Barnaa zirci III. Béla Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolában tanára, így nem volt ismeretlen a szervezők számára, akik megkeresték ötletükkel, és miután szimpatikus volt számára az elképzelés, igent mondott.

Beszámoló - 2006. Augusztus 17-19

Sylvio  2006.08.18. 14:54
A szerda éjszakai kirándulás után, másnap reggel kicsit későbbre, tíz órára került az ébresztő.

Beszámoló - 2006. Augusztus 14-16

Sylvio  2006.08.16. 17:02
Három napja tart Zircen a Let's Speak Art, röviden LSA, a Zirc Városi Ifjúsági Fórum által szervezett, az Eutópai Unió által is támogatott nemzetközi ifjúsági csere. Nézzük, mi történt eddig. Az egy hetes rendezvény - melynek témája a kultúrális sokszínűség és az idegengyűlölet - célja, hogy a különböző nemzetek fiataljai bepillantást nyerjenek egymás kultúrájába, megtanulják jobban elfogadni a kultúrális különbségeket, de ugyanakkor legyenek büszkék a sajátjukra. Minderről a művészet nyelvén beszélgetnek, a képzőművészeti-, a film-, a zenei- és a színház munkacsoport keretein belül. Mindezt a média munkacsoport dokumentálja.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
EXTRAS / EXTRÁK
 
SIGN IN / BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...