Let's Speak Art! -Intercultural youth exchange
 
INFORMATION / INFÓ
 

Pictures / Képek

 
LINKS / LINKEK
 
Cikkek magyarul

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Interjú Horváth Lászlóval, Zirc polgármesterével

Tompi  2006.10.16. 09:24
"A közös zenélés, vagy a közös alkotás egy nyelven beszélést jelent. Így pedig komoly esély van arra, hogy ez a rendezvény hagyományteremtővé váljon. Ezért a város vezetése mindent meg is fog tenni ennek érdekében, és továbbra is támogatja majd ehhez hasonló ügyekben a lelkes és aktív fiatalokat, akik maguk valósítják meg az elképzeléseiket."

Hardcore-os rövidséggel

Sylvio  2006.09.07. 11:36
Interjú Wittman Csabával, a filmes műhely vezetőjével

Ballentines

Sylvio  2006.09.07. 11:33
Interjú Vadász Bálinttal, a színház-műhely vezetőjével

Beszámoló - Armaggedon

Sylvio  2006.08.22. 12:11
Augusztus 20-án, nemzeti ünnepünkön este nyolcig minden ment a maga útján. A filmesek befejezték rövidfilmjüket, a médiásoknak is sikerült levetíthetővé tenni a klipet, amit előző éjjel kettőig vágtak, ötször másfélórányi anyagból össze a Red Hot Chili Pepers Around The World című dalára. külön köszönet jár a segítségért a román Stefannak, aki a vágást végezte, és a filmes csapat tagja. Lassan elkészült a színapd a Rákóczi téren, és a köszöntők után a Cuha Delta Bluesbreakers, a helyi csapat kellemes, fúvósokkal megtoldott bluesmuzsikával hangolta rá a közönséget az gálára, ami pontban nyolckor kezdődött.

Beszámoló - Augusztus 18-20

Sylvio  2006.08.20. 18:13
Péntek délelőtt a városismereti játék előtt körbevezették a csapatot a zirci apátság könyvtárában, majd a névjegykártya színe szerint megalakultak a csoportok.

Interjú Földesi Barnával, a képzőművészeti műhely vezetőjével

Sylvio  2006.08.20. 17:58
Földesi Barnaa zirci III. Béla Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolában tanára, így nem volt ismeretlen a szervezők számára, akik megkeresték ötletükkel, és miután szimpatikus volt számára az elképzelés, igent mondott.

Beszámoló - 2006. Augusztus 17-19

Sylvio  2006.08.18. 14:54
A szerda éjszakai kirándulás után, másnap reggel kicsit későbbre, tíz órára került az ébresztő.

Beszámoló - 2006. Augusztus 14-16

Sylvio  2006.08.16. 17:02
Három napja tart Zircen a Let's Speak Art, röviden LSA, a Zirc Városi Ifjúsági Fórum által szervezett, az Eutópai Unió által is támogatott nemzetközi ifjúsági csere. Nézzük, mi történt eddig. Az egy hetes rendezvény - melynek témája a kultúrális sokszínűség és az idegengyűlölet - célja, hogy a különböző nemzetek fiataljai bepillantást nyerjenek egymás kultúrájába, megtanulják jobban elfogadni a kultúrális különbségeket, de ugyanakkor legyenek büszkék a sajátjukra. Minderről a művészet nyelvén beszélgetnek, a képzőművészeti-, a film-, a zenei- és a színház munkacsoport keretein belül. Mindezt a média munkacsoport dokumentálja.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
EXTRAS / EXTRÁK
 
SIGN IN / BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!